Black Box kunstkerstbomen

Black Box is de belangrijkste en meest populaire fabrikant van kunstkerstbomen. Dit heeft alles te maken met de hoge kwaliteit van Black Box kunstkerstbomen, maar ook met de prijs. Black Box kerstbomen zijn helemaal niet duur. In combinatie met de kwaliteit zijn ze zelfs goedkoop te noemen.

Black Box kunstkerstbomen hebben een bijzonder natuurlijke uitstraling. Ze zijn op het eerste gezicht niet van echte kerstbomen te onderscheiden. En dat een kunstkerstboom echt lijkt, dat vinden wij altijd nog de belangrijkste voorwaarde voor zo'n kerstboom. Niemand wil een overduidelijk neppe boom in huis!

Maar ook met de andere eigenschappen van Black Box kunstkerstbomen zit het goed. Ze zijn erg stevig, zijn makkelijk in en uit elkaar te halen en je bergt ze makkelijk op. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de boom en 3 jaar garantie op de electra en lampjes (bij kunstkerstbomen waar dat van toepassing is). Dit geeft wel aan dat Black Box veel vertrouwen heeft in zijn eigen producten.

Kijk voor alle details en prijzen van Black Box kerstbomen bij de beste aanbieders.

Black Box levert een groot aantal verschillende series bomen. Je hebt niet alleen Black Box kunstkerstbomen in verschillende groottes en in versies met en zonder lampjes, je hebt ook verschillende 'soorten' bomen.

Zo is de Black Box Frasier een kunstkerstboom met korte naalden en sierlijke platte takjes.Bij deze kunstboom kun je ballen en andere decoratie heel makkelijk diep in de boom hangen wat voor het gezicht weer heel veel diepte geeft. De Black Box Frasier is verkrijgbaar in versies met groene of blauwe naalden, en met of zonder verlichting.

De Black Box Highland Spruce Deluxe is zoals de naam al aangeeft een heel luxe kunstkerstboom. Bij deze kerstboom wordt gebruik gemaakt van twee soorten takken. Deze variatie geeft deze kunstkerstboom een heel natuurlijk uiterlijk.

En zo heeft Black Box nog veel meer prachtige kunstkerstbomen in de collectie. Kijk bij de bovengenoemde aanbieders voor alle informatie en de prijzen.