Triumph Trees kunstkerstbomen

Triumph Tree is één van de beste merken kunstkerstbomen. Ze bieden een breed assortiment aan heel verschillende bomen. Lang en dun, of een kort gedrongen boompje? Triumph Tree biedt het. Niet alleen kun je kiezen uit tal van vormen, maar ook uit diverse kleuren, en natuurlijk heeft Triumph Tree kunstkerstbomen met en zonder ingebouwde verlichting

De bomen zijn erg sterk. Mede dankzij de stalen kern in zowel de stam als de takken. Triumph Tree geeft dan ook 10 jaar garantie op de boom.

Kijk voor een overzicht van alle Triumph Tree kunstkerstbomen en hun prijzen bij de beste aanbieders.

De meest verkochte Triumph Tree kerstboom in Nederland de Matterhorn. Dit is een serie kunstkerstbomen die zowel met groene als met blauwe naalden verkrijgbaar is. Ook is de Triumph Tree Matterhorn zoals de meeste modellen te bestellen met en zonder ingebouwde verlichting. Triumph Tree weet de draden van de verlichting bijna onzichtbaar weg te werken in de takken zodat de kunstkerstbomen van dit merk net echte kerstbomen zijn met echte kaarsjes.
Een opvallend smalle kunstkerstboom is de Triumph Tree Pencil Pine. Deze kerstboom is ideaal voor mensen die een hoge kerstboom zoeken, maar die eigenlijk niet de ruimte hebben om deze te plaatsen. De Pencil Pine waaiert niet aan de onderkant ver uit zoals andere kerstbomen, maar blijft mooi smal.